TERRA HYDROCRACK HC 600

Utilaj de spargere țevi cu tijă 60 tone


Spargere țevi cu HYDROCRACK HC 600 vanzare sau inchiriere utilaje spargere tevi

TERRA-HYDROCRACK este un sistem hidraulic de spargere în vederea înlocuirii conductelor de gaz, conductelor de apă sau a conductelor de canalizare. Datorită forței sale ridicate de împingere și tragere de 600 kN (60 tone) utilajul sparge sau taie conducte din PE, țevi din oțel, țevi din fontă sau țevi din fontă ductilă de la Ø 50 mm până la 350 mm. Conducte noi HDPE pot fi trase înăuntru si pot avea până la OD 355 mm.Viteza maximă de tragere ajunge până la 225 m/h fiind generată de un motor diesel puternic Perkins de 49 CP care operează mereu la capacitate maximă.

vanzare sau inchiriere utilajeVersiune scurtă sau confortabilă

Versiunea scurtă cântărește doar 720 de kg și oferă aceeași productivitate și putere ca și versiunea confortabilă fără a fi nevoie de spațiu suplimentar în groapă. Versiunea confortabilă cântărește 1470 de kg iar operatorul poate sta confortabil în scaunul operatorului TERRA-HYDROCRACK HC 600 . Această “Spargere Confortabilă” este ușoară, rapidă și confortabilă. Operatorul stă bine protejat în interiorul casetei în șanț. Această versiune comfortabilă nu necesită spațiu suplimentar în groapă. Tijele pot fi luate cu ușurință din magazia de tije de sub scaunul operatorului. Acest lucru permite o manevrare ușoară în timpul asamblării și demontarii.

Operarea din groapăvanzare sau inchiriere utilaje instalatii si tevi

Noile țevi se introduc cu ușurință în utilajul din groapă datorită cilindrului hidraulic care se poate muta în interiorul utilajului spre capătul acestuia permițând astfel accesul pentru țevi. Prăjinile nu trebuie mutate în spate.

 

 

 

 

 


vanzare sau inchiriere prajini teviPrăjini de înaltă calitate

Prăjinile sunt ușor de mănuit. Acestea pot urma vechiul traseu al țevilor cu o  rază minimă de îndoire de 17 metri.

 

 

 

 

 

 


Control automatic la picior AFCvanzare sau inchiriere utilaje tevi

Controlul automatic AFC permite unui singur operator să controleze întreg utilajul, rapid și ușor. Cu ajutorul telecomenzii pot fi setate automat presiunea hidraulică și volumul la viteza setată.

 

 

 

 

 

 

 


vanzare sau inchiriere echipamente instalatii civile si industrialeSistem automat de prindere

Sistemul automat de prindere garantează un contact sigur între prăjini facilitând totodată ca direcția prăjinilor să fie schimbată ușor.

 

 

 

 

 

 

 

 


Motorizare Perkinsvanzare sau inchiriere utilaje

Utilajul HC 600 este echipat cu un motor diesel puternic de 49 CP. Viteza motorului poate fi ajustată în orice moment de la relantiu până la maxim. Motorul poate fi mutat ușor cu ajutorul unui mini-excavator sau a unui forklift folosing cârligele galbene concepute pentru această operațiune. Un panou de control este disponibil echipat cu un potențiometru și indicatori pentru nivelul motorinei și a uleiului hidraulic. Economia de timp este este adusa de motorizarea diesel PERKINS. Cu aportul volumului său ridicat de ulei de 200 litri / min se pot atinge viteze de lucru de până la 225 m / h. Aceasta face ca TERRA-HYDROCRACK HC 600  sa fie una dintre cele mai rapide și cele mai productive sisteme de schimbare conducte din întreaga lume. Tijele sunt fabricate din oțel special. Ele urmează țevile vechi cu raze de curbura de 17 m, și pot fi sparte chiar și sub sarcină maximă.

 

 


Diagramă operațională

Technisches Diagramm

Date tehnice

Date tehnice
Axul de găurit este la doar 0,3 m  / 1 ft deasupra solului.
Specificațiile tehnice pot fi schimbate fără o anunțare în prealabil.
Forță de tragere
60 tons (600 kN)
132.000 lbs/ 66 US tons
Puterea motorului
49 PS (36 kW)
49 HP (36 kW)
Presiune
235 bar
3.400 psi
Viteză de tragere
225 m/h
750 ft/h
Lungimea prăjinii
1.0 m
3.3 ft
Diametrul prăjinii
ø 47 mm
ø 1.85″
Greutatea prăjinii
13 kg
28.6 lbs
Dimensiunea motorului
1.8 x 0.8 x 1.45 m
0.55 x 0.25 x 0.43 ft
Dimensiunea utilajului L x W x H
3.1 x 0.80 x 1.25 m (with trench box)
9.9 x 2.6 x 4.1 ft (with trench box)
Lungimea tragerii
150 m
500 ft
Greutatea motorului
860 kg
1.890 lbs
Greutatea utilajului
1470 kg
3.250 lbs