Accesorii foreze

Accesorii practice pentru foreze


Cap de forare detectabil (KOK-LD)

Adaptor de cap localizabil(KOK-LD)

Echipamentul de urmărire a poziției TERRA-HAMMER cuprinde o sondă inclusa în capul de forare KOK – LD, folosita în legatura cu un locator radio portabil cu afișaj LCD pentru a indica cu precizie poziția și adâncimea sculei.

Un emițător suplimentar permite localizarea țevii și cablurilor. TERRA-HAMMER TU 080plus SK și mașinile mai mari pot fi ușor echipate cu adaptoare KOK – LD localizabile.


Expandoare

Prin largire succesiva se pot ajunge la diametre mai mari folosind expandoarele care se folosec pe acelasi ecipament TERRA-HAMMER într-o a doua operație.

Cap de forare interschimbabil

Echipamnetele TU permit schimbarea capului cu ușurință pe șantier, fără a fi necesara desfacerea echipamnetului TERRA-HAMMER
Cap de forare interschimbabile

Ungator

Ungatorul cu reglare si supape de impuls garantează o procedură de pornire lină în sol. Supapa de impuls oprește pistonul de batere imediat în cazul unei opriri de urgență. Vizorul lateral permite un control vizual pentru a se asigura o lubrifiere constanta, antigelul funcționează până la -42 ° C.

Lubrifiant special

Lubrifiantul special TERRA este biodegradabil și asigură o durată de viață ridicată a forezei TERRA.
Este disponibil un ulei special pentru ciocanul TERRA.

Unelte de lansare

Lansarea precisă se realizează cu ajutorul suportului de lansare și reglarea înălțimii de lansare pentru a potrivi înclinarea.

Cablarea cablurilor

Scurt și compact, cu adaptor de centrare interschimbabil pentru diferite dimensiuni de țeavă. Folosit cu un cablu de tragere, țevi scurte sau țevi lungi dintr-o bobină pot fi trase simultan în condiții de teren dificile în timpul operațiunii de forare.

Cuplaj rapid și furtun de aer

  • Furtunuri de aer disponibile în diferite lungimi(15m, 20m, 25m)
  • Cuplare rapidă, pentru instalare rapidă, fără scule suplimentare.