TERRA – Tehnologia fara sapatura “made in Elvetia”

Din anul 1975 TERRA dezvoltă și produce sisteme de tehnologie de ultimă generație pentru introducerea de conducte subterane și montare de cabluri fara sapatura. Cu sediul central și cu unitatea de cercetare și dezvoltare în Elveția TERRA creează soluții de pionierat distribuite la nivel mondial. Cu o tehnologie de exceptionala echipamnetele TERRA instaleaza țevi pentru electricitate, telecomunicații, apă fara nici un excavator necesar să excaveze drumul.


Ce beneficii iti ofera?

Pentru a realiza această provocare extraordinară oferim clientilor nostri precizie si performanta deosebita in executarea lucrarilor în diferite condiții. Fiabilitate cu un cost minim de întreținere este unul din oviectivele noastre cheie. Cu linii de produse puternice, compacte și ușor de utilizat TERRA este unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel mondial și cel mai mare producător elvețian de echipamente de construcții pentru montarea țevii subterane..


Cercetare si dezvoltare (R & D)

TERRA AG investeste 8-9% din cifra de afaceri anuală în cercetare și dezvoltare. Mai mult de 75 de brevete protejaza noile idei ale TERRA AG impotriva copierii de către concurenți. Din anul 1997 TERRA este primul producător european pentru echipamentele de subtraversari si foraj orizontal dirijat HDD care a introdus un sistem de management al calității EN ISO 9001.


Noul sediu

vanzare sau inchiriere utilaje constructii

În 2010, TERRA a anunțat cu mândrie deschiderea noului sediu construit în Reiden (cantonul Lucerna), situat într-o zonă industrială a companiilor consacrate la nivel global. Design-ul inteligent permite o tranzitie usoara și directă între producție și vânzare. Prin intermediul acestei configurații am dovedit ca rămânem una dintre cele mai inovatoare companii din acest domeniu.


Economist Dipl. Ing. Dietmar Jenne

vanzare sau inchiriere utilaje constructii

TERRA a fost fondata de Dr. Ing. Gustav Jenne. Fiul său Dietmar Jenne a preluat conducerea executivă în 1985, conduce operațional afacerea și este departamentul de cercetare și dezvoltare de atunci. Ca o firmă de familie în generația a 2-TERRA menține valorile tradiționale și oferă un mediu unic pentru angajați. Accentul nostru cheie este generarea celor mai bune soluții pentru clienții și partenerii noștri, în orice moment. Valorile noastre de bază și un angajament puternic stau la baza unei creșteri durabile și sănătoase. responsabilitatea economică și socială face parte din mentalitatea noastră de zi cu zi.