Accesorii

TERRA oferă o gamă largă de accesorii pentru inelele de berbec și plăcile de berbec. Folosirea accesoriilor pentru pornirea și tensionarea echipamentelor face mai ușoară instalarea țevilor de otel în groapă.


vanzare sau inchiriere utilaje si accesorii forajPlaca de batere (de la  Ø 800 mm)

Plăcile de batere speciale adaptate pentru ciocanele de batere pot bate țevi începând de la dimensiunea de 800mm diametru. Plăcile de batere sunt mult mai ușoare decât inelele de batere de tip Lock-in. Ele sunt concepute cu deschideri pentru a putea degaja solul ce iasă din țeavă în timpul baterii. Plăcile de batere pot fi combinate cu inele mai mari de tip Lock-in.

 

 

 


vanzare sau inchiriere utilaje si echipamente constructii

Inele de batere (sistem de blocare)
Inelele TERRA transmit energia de batere furnizată de ciocanul TERRA țevii de oţel. Inelele de batere TERRA sunt realizate cu o ușoară conicitate şi cu un opritor. Conul se împănează ȋn țeava de oţel. Transferul de energie se realizează prin inelul împănat 100 %. Opritorul previne inelul să intre cu totul în țeavă și previne lărgirea excesivă a țevii. Pentru țevile din oțel cu un diametru interior de 365 mm și mai mare, se utilizează sistemul de blocare TERRA. Sistemul de blocare TERRA este alcătuit din diferite inele de ramă, fiecare proiectat pentru a se interconecta.

 


vanzare sau inchiriere utilaje si accesorii constructii

Accesorii de lansare și tensionare

În timpul procesului de lansare respectiv pregătirea ciocanului de batere sunt necesare accesorii de tensionare a acestuia. Întinzătorul cu crichet este utilizat pentru fixarea și păstrarea unui contactul corect intre ciocanul de batere și țeavă.

 

 

 

 

 

 

 


vanzare sau inchiriere utilaje ciocane pneumaticePiese de schimb și accesorii

Pentru fiecare ciocan oferim:
Cheie de tip “C”
Cheie inelară
Kit componente de uzură
Trusă de scule
Spuneți-ne modelul și numărul de serie al ciocanului dvs. TERRA. Putem să vă expediem imediat piesele de service.

vanzare sau inchiriere utilaje constructii si instalatiiUleiul și lubrifiantul Terra

TERRA a creat pentru ciocanele sale un ulei special. Uleiul sintetic HD cu vâscozitate ridicată şi aditivi împiedică înghețarea până la ‐25 °C (antifreeze) și asigură o durată lungă de viață pentru ciocan. Acest ulei este biodegradabil.